streamline-symbol

Head Coach

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (bio)

Τα πρώτα του βήματα ως αθλητής έκανε στο χώρο της κολύμβησης μέχρι τα 10 του έτη, ενώ στην πορεία ασχολήθηκε με την υδατοσφαίριση σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Έλαβε πολλές διακρίσεις ως μέλος του Ναυτικού Ομίλου της Βουλιαγμένης καθώς και σε εθνικές ηλικιακές κατηγορίες. Σε επίπεδο σπουδών κατέχει πτυχίο από τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών με ειδικότητα στην Κολύμβηση και την Ειδική Αγωγή, και μεταπτυχιακό τίτλο από την Ιατρική Σχολή Αθηνών πάνω στη Θεραπευτική Άσκηση.  

Οι πολύπλευρες γνώσεις και η εμπειρία του πάνω στο ανθρώπινο σώμα και το υδάτινο στοιχείο, του επιτρέπoυν να αναλαμβάνει διαφορετικών τύπων ασκούμενους, από άτομα που θέλουν να εξοικειωθούν με το νερό και να νιώσουν ασφάλεια μέσα σε αυτό, μέχρι άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις κολυμβητικές τους δεξιότητες και τις αθλητικές τους επιδόσεις. 

Η αγάπη του για το νερό, τον αθλητισμό και τον συνδυασμό αυτών των δύο, τον ενέπνευσε να δημιουργήσει τη Streamline Personal Fitness Training, θέλοντας να υποστηρίξει τις ανάγκες κάθε ασκούμενου παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. 

H ομάδα της STREAMLINE

H ομάδα της Streamline Personal Fitness Training αποτελείται από εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής με μεγάλη εμπειρία στον υγρό στίβο αλλά και διακρίσεις στο χώρο του αθλητισμού.
Η εμπειρία τους στον χώρο καθώς και το αθλητικό τους υπόβαθρο είναι αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς.

streamline-symbol

ΦΙΛΙΩ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ (bio)

Η Φιλιώ είναι μία προπονήτρια με εμπειρία και μεγάλη αγάπη προς την κολύμβηση και το υγρό στοιχείο. Η σχέση της με το νερό ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις 7 ετών, και από τότε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής της.

Η αγάπη της για το άθλημα εξελίχθηκε σε πρωταθλητισμό, αφού υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στην Εθνική ομάδα, ενώ έλαβε πολλές διακρίσεις τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Μετά από τη συμμετοχή της σε πρωταθλήματα Ελλάδος σε όλες τις κατηγορίες, αρκετά μετάλλια σε Βαλκανικούς και πολυεθνείς αγώνες, αποφοιτά από το University of Nevada στο Las Vegas στον κλάδο του Hospitality Management όπου εισήλθε με υποτροφία που έλαβε από το άθλημα της κολύμβησης.

Το πάθος της για την κολύμβηση την έφερε “πίσω” στο νερό, και πλέον στόχος της είναι να μεταφέρει τις γνώσεις της και την εμπειρία αυτή σε κολυμβητές όλων των επιπέδων. Με επαγγελματισμό και αγάπη για το άθλημα, η Φιλιώ είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και την πρόοδο των ασκούμενών της.

streamline-symbol

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ (bio)

Ο Πασχάλης είναι ένας έμπειρος προπονητής κολύμβησης με εξειδίκευση στην προετοιμασία αθλητών τριάθλου και την εκμάθηση κολύμβησης σε παιδιά όλων των ηλικιών. Το ταξίδι του στον κόσμο του αθλητισμού ξεκίνησε σε ηλικία 18 ετών, και μέσα σε μόλις 2 χρόνια κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Εφήβων στο Παγκύπριο πρωτάθλημα τριάθλου. Μετά από τη σπουδαία αυτή επίδοση, εκπροσώπησε την Κύπρο στην Εθνική ομάδα για 2 χρόνια. Το αποκορύφωμα της καριέρας του ήρθε με μία εξαιρετική εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου Ολυμπιακής απόστασης όπου κατέλαβε την 4η θέση. Η αγάπη του για το άθλημα τον οδήγησε στη Γυμναστική Ακαδημία από όπου και αποφοίτησε με ειδικότητα στην κολύμβηση και στους δρόμους και τον κλασικό αθλητισμό. Με επαγγελματική προσέγγιση και πάθος για το άθλημα, είναι ο κατάλληλος προπονητής για προετοιμασία τριάθλου, ενώ η αγάπη του για τα παιδιά τον κάνει έναν προπονητή που θέλει καθημερινά να βλέπει την πρόοδο στους μικρούς μας κολυμβητές! Όπως ο ίδιος δηλώνει “κάθε παιδί είναι διαφορετικό και έχει κάτι να μου μάθει”.
cropped-favicon.png

Certifications

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Σχολή Επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού)
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ιατρική σχολή Αθηνών ειδικότητα θεραπευτική άσκηση)
Πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από την κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδος
(ΚΟΕ)

Ζητήστε να σας Καλέσουμε

Υποβάλετε τα στοιχεία σας παρακάτω και ένα μέλος της ομάδας μας θα σας καλέσει για να συζητήσετε τη διαθεσιμότητα και τις λεπτομέρειες.
Call Now Button